selfhealing BODYWORK

Q.FLOW

En värdefull kurs för ett vitaliserande & självläkande teamwork utifrån DIN kropps unika villkor! - För dig som längtar efter enkla verktyg som blir av att använda i din vardag! Inget krångel - bara lätt!

Du får röra dig tillsammans med din kropp i ett kärleksfullt flow helt & fullt på kroppens egna villkor, utan pekpinnar.
Din kropp tillåts att via dessa villkorslösa rörelser bli stabil, balanserad & stark.
Via detta flow öppnas livsenergins (QI) flöde i både KROPP, SINNE & SJÄL. När QI flödar fritt kan du leva STARKT & FRISKT!
Varmt välkommen att ta del av Q.Flow tillsammans med mig, som är en fristående fortsättning på Q.Healing.
VÄRDEFULL - utbildning - online

Q.FLOW INSTRUKTÖR

Du får tillgång till fantastiskt värdefull helhet av visdom som är här för att hjälpa dig & dem du delar till, med det efterlängtade samarbetet med kroppen - för självläkning - för att -Leva stark & frisk!

INNEHÅLL GRUNDUTBILDNING:

6 block. Ett för varje elementen som vart & ett innehåller :

 • 8 Q.flow övningar

 • 3 helande andningsövningar

 • Body release - En förlösande rörelse

 • Mudra - handposition

 • Mantra för yin-yang balans

 • kurskompendium

Totalt ca 80 lektioner med verktyg & visdom.

DU VÄLJER GRUNDUTBILDNING OM DU VILL LÄRA DIG METODEN FÖR EGET BRUK & INTE DELA VIDARE.

INNEHÅLL INSTRUKTÖRSDEL:

 • Kurskompendium med fördjupad visdom

 • Förslag på upplägg för klasser & 8 färdiga klasser.

 • Intuitivt ledarskap - värdefulla tips & guidad meditation.

 • 6 guidade meditationer som du kan dela när du håller klass

 • Support via community i kursportalen - Jag besvarar frågor som rör metoden 2 ggr i veckan. Du är alltid supportad av mig!

 • Jag bjuder in till kostnadsfria webinars via zoom när behov uppstår / metoden uppdateras med nyheter.

 • DIPLOM när du är klar med alla lektioner & har svarat på ett frågeformulär (det är inte ett prov)

Allt material är förinspelat - du kommer att känna att jag är nära & närvarande :)

DU VÄLJER INSTRUKTÖRSUTBILDNINGEN OM DU VILL LEDA Q.FLOW-KLASSER / INTEGRERA Q.FLOW I DINA BEFINTLIGA KLASSER TEX. YOGA &/ ELLER DELA Q.FLOW TILL KUNDER VIA SESSIONS.

 VISDOM & INTELLIGENS

Q.FLOW - de 6 elementen


LUFT ETER

TRANSFORMATION & LIVSKRAFT. Jag återställer min blueprint / mitt original på alla nivåer - Jag kommer hem till mig själv i ALLT SOM ÄR & FINNS!

KÖP!

ELD

FÖRGYLLD MED NYA INSIKTER. Jag avslutar ogynnsamma programmeringar. Upplysning, värme, kärlek & energi i ALLT SOM ÄR & FINNS!

KÖP!

JORD

GRUNDAD & VÄRDEFULL. Nyskapade lätta vägar för QI. Revitalisering på cellnivå. Jag når själslig sammankoppling med mitt högre hjärta i ALLT SOM ÄR & FINNS!

KÖP!

METALL

MAGISKT NYSKAPANDE & REPARATION. Intelligens bortom vårt mänskliga förstånd - framtidens visdom är här nu. Jag vilar & accepterar livets föränderliga flöde i ALLT SOM ÄR & FINNS!

KÖP!


VATTEN

HARMONI & SYNKRONICITET. Alla hormonella nivåer i balans. Jag är vän med konsten att kapitulera & vara ett med flödet. Rent & lätt. FLOW I ALLT SOM ÄR & FINNS!

KÖP!

TRÄ

FRUKTBAR & HÅLLBAR HANDLINGSKRAFT. Förankring, förnyelse & förbättring på alla nivåer. Allt som ÄR & FINNS ser nyttan av existens.

KÖP!


Ge människorna ett flow tillsammans med kroppen som är enkelt & känns igen från traditionell människogymnastik. Rörelserna är laddade med visdom & intention - det är hela grejen - Effekten är WOW & ni är redo för att ta emot detta nu/ CosmiQa mitt högre hjärtas guide

BAKGRUND

Efter att Q.healingmetoden var kanaliserad & framtagen så blev guidad att repetera studier från min kurs i kinesiologi. Under denna period väcktes också massor av minnen från tidigare liv via den ettåriga grundutbildning inom den kinesiska traditionen hos Garden of feathers. Jag blev ombedd att "studera" & lära mera. Jag har blivit visad exakt vilken information som skulle fördjupas inom mig för att sedan kunna delas via Q.flow. Jag blev visad rörelser i ett flöde men även stärkande rörelser på golvet. En mix av traditionella kända rörelser & nyskapade, visades för mig i ett bestämt flöde. Dessa flöden är kopplade till intelligensen i Q.healingmetodens form & visdom.

VARFÖR JAG, VARFÖR VIA MIG? Svar: "Jo för att du är stel som en pinne, ovig & behöver öva upp balans & stärka din inifrån & ut. Du är trött på att försätta din kropp i formar som inte passar dig, eller hur?!!" Ha ha det stämmer bra!!! säger jag & nickar & ler. "Det blir då bekvämt för många själar som känner igen sig. De har precis som du denna längtan efter det fria & kärleksfulla, men även effekten såklart. Därför ska du dela det som du själv behöver & som många, många med dig behöver. Tack för att du vågar!"

Ulrika