låt mig stärka dig, hjälpa dig & lyfta dig framåt

Boka din personliga

MOMENTUM READING

Jag läser av, tolkar & ger dig värdefulla budskap. Jag helar & kickar fart på drivkraften så att du kan LEVA I RESONANS MED LIVSENERGIN & DIN DRIVKRAFT
Du får din Reading + guidning via ljudfil TILL DIN MAIL INOM 14 DAGAR FRÅN ATT DU BETALT.
INVESTERING 2.222:-
betalas i förskott med swish eller faktura.
MOMENTUM READING

MOMENTUM betyder "kraft som sätter igång, drivkraft, rörelse framåt" Tiden är för knapp för att vänta... Jag vill hjälpa dig på ett effektivare sätt & på distans, där du får precis vad du behöver just nu.

Jag ger dig healing, löser blockeringar & ger dig stärkande budskap från kropp, själ & ditt liv så att du återfår momentum & hopp!

Readingen & energijobbet gör jag på distans (ingen tidsbokning) & budskap & ljudfil med en personlig helande guidning, levereras via mail inom 14 dagar från beställning.

BUDSKAP
  • Från en guide/ eller andevärlden

  • Från ditt kraftdjur

  • Från din kropp, vad den önskar & har behov av just nu.

  • Från din själ, dina superkrafter, talanger & gåvor talar om hur ni tillsammans kan leva i resonans med ditt lifemission.

  • Från ditt liv - läget just nu.

  • Utmaning du är redo för & verktyg att hantera utmaning.

  • Blockeringar som jag släppt /befriat ditt liv, din själ & din kropp ifrån.


PERSONLIG MEDITATION MED HEALING via ljudfil

Du får en personlig mediation utifrån denna MOMENTUM READING. Den inkluderar healing & förstärker effekten av alla dessa budskap som vill till dig. Ca 10-15 min lång.


FÖRDEL = DU KAN LYSSNA OM & OM IGEN. HELA & LÄKA OM & OM IGEN... I DIN EGEN TAKT. DJUPARE & DJUPARE TILLS DU ÄR KLAR, EN GÅNG FÖR ALLA!

I den här mallen växer din personliga MOMENTUM READING fram.

pdf + ljudfil mp3

KUND DELAR..."Jag gjorde en Momentum Reading och det är den bästa investering jag gjort för mig själv på väldigt länge. Det var som att alla frågor jag hade fick svar, att alla tankar jag hade blev bekräftade och till och med de svåraste livsgåtorna nystades upp och fick en förklaring. Sådant som är omöjligt för någon annan att veta gav verkligen tyngd och respekt. Att sedan få en meditation och en bild avsedd bara för mig, har gjort att jag känner mig stärkt, utvald och trygg där jag befinner mig i livet just nu."


Beställning
MOMENTUM READING

JAG ÖNSKAR BESTÄLLA EN MOMENTUM READING. Viktigt att du fyller i allt, annars går den inte att skicka.
JA!
Namn E-post FYSISKA kroppen: Här delar du vart du har krämpor, smärtor & blockeringar SJÄLSLIGT, ANDLIGT MENTALT: Dela dina förväntningar på hur denna reading kan hjälpa dig & på vilka områden. Ditt varför du beställer MOMENTUM READING! DU & HELA LIVET: Innom vilka områden är det mest prio för dig att få MOMENTUM, DRIVKRAFT & LÄKNING?
Jag önskar förskottsbetala via:
Swish 2.222:- till 123 582 25 15 märk momentum
Faktura
Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in