ÄKTA DU = ÄKTA VARUMÄRKE = BUSINESSFLOW!


För dig som vill låta dina själsliga talanger, dina superkrafter och ditt hjärtas drivkraft få vara med och bygga varumär
ke. Ett äkta varumärke helt enkelt, som HELA DU kan stå för & som just därför naturligt lockar till sig dina önskade kunder.

Vad kan då gå fel? Inget om du frågar mig! Mitt spirituellt vägledda varumärkeskoncept ger dig alla pusselbitarna för att nå den framgång du drömmer om! Äkta business! Businessflow, helt enkelt.

hur & varför?

Med energiarbete som grund ger jag dig klarhet, drivkraft och verktyg för att vara en framgångsrik och äkta entreprenör. Med äkta entreprenör menar jag, när du driver din business utifrån ditt hjärta & dina själstalanger. Då har du kontakt med all visdom & intution inom dig. Så om du drömmer om att fatta framgångsrika beslut och därigenom uppnå företagsflow! VÄLKOMMEN! Jag hjälper dig med detta!

VARFÖR JAG?
Med en härlig blandning av diverse varumärkesresor & studier i ämnet, mina spirituella gåvor & min erfarenhet av att stärka entreprenörer med mitt energijobb,(healing, energiavläsning & kanaliserade budskap) är jag nu här för att stärka & hjälpa dig!
Detta är något som pockat på under en längre tid. Och eftersom jag alltid lyssnar på mina guider så är det bara att leverera! :) 

för vem?

För dig som är en givande soloföretagare och som drömmer om flow! För dig som behöver struktur & en röd tråd. För dig som vill bli stärkt & tydlig i ditt erbjudande. För dig som behöver hjälp att bygga, stärka & utveckla dig själv & din business. För dig som känner förtroende för mig.

meny

BUSINESSFLOW! STEG 1
90 minuter

Jag coachar dig, läser din energi & ger dig spirituell vägledning för att du ska uppnå businessflow & låta din inre entreprenör drivas utifrån ditt hjärta & din själakraft.
Du får veta vilka dina superkrafter är.
Du får veta vilka dina dolda talanger är, som nu längtar efter att få vara med :)
Vilka viktiga ingredienser som vill vara med dig i ditt företagande.
Vilka dina utmaningar är & verktyg för att hantera dessa. 
Du får klarhet i vilket som är nästa steg som entreprenör.

Med healing & energijobb eliminerar vi blockeringar & rädslor. Fyller på med energi & gör dig redo för att kliva in i businessflow!

1550 kr exkl moms inklusive sammanfattande dokumentation
1150 kr exkl moms utan dokumentation (du ansvarar då själv för att anteckna) 

faktureras om så önskas med 30 dagar netto

OBS! Att det kan behövas mera tid att bli klar med steg 1 utifrån vart du befinner dig idag. Min målsättning är att hinna med allt. Om mera tid behövs är din investering 400 kr exkl moms per påbörjad halvtimme. 

BUSINESSFLOW! STEG 2
90 minuter

Denna gång ska din sanna kärna, dina drivkrafter & dina själsliga businessvärden växa fram. Din passion & dina värderingar ska nu få tala. 
Din sanna business Egenskaper, fördelar & värden som tillsammans bildar = Dina KÄRNVÄRDEN, det du står för! Alltid! 

Sen fokuserar vi på ditt löfteDitt professionella rykte ÄR ditt personliga varumärke.

Vem är din kund? Vad lovar du kunden & vad lovar du dig själv?

Med ett tydligt löfte blir det enklare att fatta rätt beslut vilket alltid underlättar i din utveckling & bärandet av varumärket. Efter denna process har du ett klart varumärkeslöfte!


1550 kr exkl moms inklusive sammanfattande dokumentation
1150 kr exkl moms utan dokumentation (du ansvarar då själv för att anteckna) 

faktureras om så önskas med 30 dagar netto

OBS! Att det kan behövas mera tid att bli klar med steg 2 utifrån vart du befinner dig idag. Min målsättning är att hinna med allt. Om mera tid behövs är din investering 400 kr exkl moms per påbörjad halvtimme.

BUSINESSFLOW! STEG 3
90 minuter

Matchar din "kostym" dina kärnvärden & ditt löfte? 
Hur kommunicerar du & vart? 
Vad inspireras du av & hur inspirerar du dina kunder? 
Fattar kunden vad du erbjuder?

Igenkänning förstärker! Här ser vi till att din kostym & ditt språk genomsyras av en strategi som speglar HELA DIN SANNA BUSINESS! Det får dig att lysa starkare & tydligare. Det blir då så mycket lättare att slå igenom bruset & synas på riktigt!

Hur det än är så ska kunden hitta dig & snabbt fatta tycke för ditt erbjudande. Eller hur?!

Vi reder ut allt detta & bringar klarhet i din kommunikation! Du får verktyg att jobba vidare själv med färg & form...support online erbjuds kring detta mot extra kostnad om så önskas. 

1550 kr exkl moms inklusive sammanfattande dokumentation
1150 kr exkl moms utan dokumentation (du ansvarar då själv för att anteckna) 
faktureras om så önskas med 30 dagar netto

OBS! Att det kan behövas mera tid att bli klar med steg 3 utifrån vart du befinner dig idag. Min målsättning är att hinna med allt. Om mera tid behövs är din investering 400 kr exkl moms per påbörjad halvtimme.

BUSINESSFLOW!
SKRÄDDARSYTT KONCEPT

90 minuter Jag hjälper dig med ditt businessflow utifrån dina egna behov & önskemål. 

1150 kr exkl moms 
faktureras om så önskas med 30 dagar netto

online business support

BUSINESSFLOW! - ONLINECOACHNING & ENERGILÄSNING
400 kr exkl moms per påbörjad halvtimme

Vi ses via zoom! 
Alla ovanstående upplägg är möjliga att få online.
Så vart du än befinner dig & om du har "feeling" på min metod, min kraft & mina gåvor.
Varmt välkommen!

referenser

"Med hjälp av Ulrikas kreativa och suveräna sätt att hjälpa känner jag att jag har hittat de bitar i mitt företagande som behövs för att driva mig och min verksamhet framåt. Och framförallt att jag hittat det som jag drivs av och brinner för."

"Roligt och härligt koncept som har hjälpt oss att sätt ord på våran vision och våra värdegrunder för vårt nya företag. Det har gett oss en trygghet i att utvecklas tillsammans då vi  fått hjälp att hitta varandras styrkor och utmaningar.
Vi är så glada och tacksamma att vi hittade detta koncept och Ulrika i vår uppstart.
Vi rekommenderar varmt detta koncept till andra företagare som vill lyfta sin business till nästa nivå."

 
 

© Copyright ulrikanystrom.se