öppna upp - ta emot - du behöver det!

Q.Distanshealing

i grupp med kanaliserat budskap
30 min

Du tar emot från den plats du befinner dig på. Du vilar där du är, du får ingen länk att koppla upp till utan du är med dig själv i vila under hela sessionen.
Efter healingsessionen får du ett personligt kanaliserat budskap på några meningar via mail + ett kollektivt meddelande till er alla som närvarar. Om du inte skulle kunna den exakta tiden kan du tanka din "healinghalvtimme" när det passar dig. Healingenergin verkar utom tid & rum.
Värdefull investering: 333 SEK 

2

Som bekräftelse på din anmälan får du ett hjärta 🤍 som svar. 

Sms:a mig på 070-6860550 om svar uteblir pga att din anmälan fastnat i universum :)

3

Swisha 333 SEK till 
123 582 25 15

Datum

DATUM: Tema presenteras på instagram + i nyhetsbrev veckan innan.

Q.DISTANSHEALING I GRUPP MED PERSONLIGT BUDSKAP


29 JUNI 18.30-19.00 -

 "BALANS I IN & UTFLÖDE"Du behöver nu balans i flödet mer än någonsin. 

Flödet av energi, du ska få in mer än du ger ut. Du ska vara hållbar & stark. DU ÄR VÄRD ATT VARA ENERGIFYLLD & GLAD!

Ekonomiflöde, vi rensar i gamla blockeringar vad gäller att inte vara värd & ser till att flödet av pengar lätt strömmar till dig istället för att du attraherar brist. DU ÄR VÄRD CASHFLOW & TRYGGHET!

Dina hormoner vill också dom vara med i denna balanserade healingsession... Dina hormoner påverkas snabbt av dina känslor, stress, mat & ALLA INTRYCK... DU ÄR VÄRD ATT KÄNNA DIG BALANSERAD INIFRÅN & UT!


18 juli 19.00-19.30

- TEMA - DIN EGEN INTENTION - HEALING TILL DET DU BEHÖVER JUST NU!

SE ÄVEN DATUM FÖR WEBINARS HÄR!kunder delar sin upplevelse

Referenser

"Så magiskt vilken kraft. Hade inga förväntningar men kände en sådan stark närvaro under hela halvtimmen. Och budskapet var så klockrent. Tack!"

"Woow!!? Man blir golvad av Ulrikas kraftfulla healing. Man förstår kanske inte vad som händer där och då men efter någon dag eller 2 så blir allt uppenbart för en! Magiskt och kraftfull är hennes healing! Woow säger jag bara.
Wooow!"

"Wow! Tusen tack för en kraftfull healing. Så magiskt oh mäktigt, och helt fantastiskt att även få personligt budskap som verkligen boostar mig och även bekräftar att jag är på rätt väg. Jippi!"

"Ulrika, så kraftfullt och jag är så berörd efter stunden. Så glad att jag hittade dig här då avståndet är långt men effekten så stark. Tack än en gång!"

Privat DISTANSSESSON 1:1

Denna session på distans är en effektiv & stark behandling för dig som inte har möjlighet att komma till mig rent fysiskt.
Jag ringer upp dig på bokad tid alternativt så ses vi via zoom (du bestämmer). Ange i bokning vilket du önskar.
Du får en själslig avläsning som ger dig klarhet inom de nivåer du behöver.
Din fysiska kropp talar om vilka behov den har & din själ & ditt liv likaså.
Mitt i sessionen gör vi en paus i samtalet då du får ta emot kraftfull transformerande healing från mig & mitt andliga crew.
Sessionen avslutas med återkoppling utifrån healingsessionen med personliga budskap utifrån dina frågor & annat stärkande som vill kommuniceras till dig.
Innan sessionen meddelar du mig vart i kroppen det finns smärtor/spänningar & inom vilka områden i livet du behöver läkning & klarhet.
 
Total längd på DISTANSSESSIONEN är 120 minuter 3.111 SEK betalas i förskott via swish eller kort/Klarna (BOKADIREKT)