öppna upp - ta emot - du behöver det!

Q.Distanshealing

i grupp med kanaliserat budskap
30 min

Du tar emot från den plats du befinner dig på. Du vilar där du är, du får ingen länk att koppla upp till utan du är med dig själv i vila under hela sessionen.
Efter healingsessionen får du personligt kanaliserat budskap på några meningar via mail + ett kollektivt meddelande till er alla som närvarar. Om du inte skulle kunna den exakta tiden kan du tanka din "healinghalvtimme" när det passar dig. Healingenergin verkar utom tid & rum.
Värdefull investering: 333 SEK 

2

Som bekräftelse på din anmälan får du ett hjärta 🤍 som svar. 

Sms:a mig på 070-6860550 om svar uteblir pga att din anmälan fastnat i universum :)

3

Swisha 333 SEK till 
123 582 25 15

Datum:

5/12 tema: SHINE ON BEAUTY! - bli modig nog att gå din egen väg, att skina starkt & att följa ditt hjärta.
21/12 tema: Ljuskoder & aktivering för personligt uppvaknande & transformation


kunder delar sin upplevelse

Referenser

"Så magiskt vilken kraft. Hade inga förväntningar men kände en sådan stark närvaro under hela halvtimmen. Och budskapet var så klockrent. Tack!"

"Woow!!? Man blir golvad av Ulrikas kraftfulla healing. Man förstår kanske inte vad som händer där och då men efter någon dag eller 2 så blir allt uppenbart för en! Magiskt och kraftfull är hennes healing! Woow säger jag bara.
Wooow!"

"Wow! Tusen tack för en kraftfull healing. Så magiskt oh mäktigt, och helt fantastiskt att även få personligt budskap som verkligen boostar mig och även bekräftar att jag är på rätt väg. Jippi!"

"Ulrika, så kraftfullt och jag är så berörd efter stunden. Så glad att jag hittade dig här då avståndet är långt men effekten så stark. Tack än en gång!"